Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Col·legi de Graduats Socials de Tarragona és un punt de recollida de joguines solidàries educatives

Fins al 20 de desembre es poden fer donacions a la seu / La iniciativa s’emmarca en un acord de col·laboració amb Creu Roja

El Col·legi de Graduats Socials de Tarragona col•labora un any més en la campanya de recollida de joguines solidàries noves El Col·legi de Graduats Socials de Tarragona col•labora un any més en la campanya de recollida de joguines solidàries noves CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Desembre 2018 18:16

El Col·legi de Graduats Socials de Tarragona col·labora un any més en la campanya de recollida de joguines solidàries noves, impulsada des de Creu Roja. La seu col•legial, ubicada a l’avinguda d’Estanislau Figueres número 17, servirà com a punt de donació de joguines per a totes aquelles persones que hi vulguin contribuir. En el marc de la campanya ‘Els seus Drets en jocs’, es podran fer aportacions fins al 20 de desembre.

Les persones que hi vulguin col·laborar hauran de fer-ho mitjançant la donació de joguines educatives, és a dir, que tinguin un propòsit pedagògic. A més, aquest 2018, la campanya ha posat especial èmfasi en el fet que les joguines aportades no tinguin caràcter bèl·lic. Altres consideracions a tenir en compte a l’hora de fer donatius, són l’edat i inquietuds dels menors a qui s’adrecen, que sigui una eina que ajudi a potenciar la seva imaginació i creativitat i que faciliti la seva relació amb altres persones, que reflecteixin valors socials i no sexistes, que promoguin el joc col•lectiu i cooperatiu, i que siguin segures, ecològiques i sostenibles.

La Creu Roja vol destacar que és important que les joguines siguin noves, ja que no disposen de la infraestructura necessària per rebre joguines de segona mà i garantir-ne que es trobin en perfectes condicions; ja que s’haurien de revisar totes les peces, higienitzar-les, etc. A més, Creu Roja crida a la participació en la campanya, ja que un 18% del total de nens i nenes que van atendre en 2017 no tenien joguines, mentre que un 12% no disposava de llibres o contes.

La presidenta del Col·legi, Anna Maria Asamà, anima “als col•legiats i col•legiades i a tothom que ho desitgi, a participar en aquesta iniciativa solidària tan important per al desenvolupament educatiu dels nens i nenes, sobretot en l’època de Nadal”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: