Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dues manifestacions a favor i en contra d'una mesquita bloquegen el barri de Sant Pere i Sant Pau

Gran dispositiu policial per evitar enfrontaments entre les protestes, que es dissolen sense incidents

Els manifestants contraris a l'obertura d'una mesquita al barri de Sant Pere i Sant Pau i del coordinador nacional de les joventuts de Democràcia Nacional, Juan de Haro, durant la seva protesta Els manifestants contraris a l'obertura d'una mesquita al barri de Sant Pere i Sant Pau i del coordinador nacional de les joventuts de Democràcia Nacional, Juan de Haro, durant la seva protesta MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Diumenge, 09 Desembre 2018 21:24

Un centenar de persones s'han concentrat al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona aquest diumenge al migdia per rebutjar l'obertura d'una mesquita en aquesta zona. A escassos metres, separats per un ampli dispositiu dels Mossos d'Esquadra, s'han aplegat gairebé un centenar més de joves antifeixistes, els quals han denunciat el caire racista de la concentració veïnal, promoguda per Democràcia Nacional.

Els Mossos d'Esquadra barra el pas de la manifestació antifeixista de Sant Pere i Sant Pau (Foto: Núria Torres): 

antifeixistes SP i SP

 

Malgrat el caràcter contrari de les protestes, no hi ha hagut aldarulls ni moments de tensió remarcables i les concentracions s'han dissolt sense incidents. De fet, els agents han bloquejat el centre del barri tarragoní, impedint l'encontre. Veïns contraris a la mesquita no descarten més accions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: