Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dues dones centenàries protagonitzen l’espot promocional del rellotge carilló de Tarragona

El rellotge carrilló de Tarragona s'inaugurarà el proper dimecres 21 de novembre, a les 12h

La ​Montserrat Caselles​ (8/19/1917) i la ​Maria Magarolas (12/12/1918) són les dues protagonistes de l’​espot promocional La ​Montserrat Caselles​ (8/19/1917) i la ​Maria Magarolas (12/12/1918) són les dues protagonistes de l’​espot promocional CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Novembre 2018 21:22

La ​Montserrat Caselles​ (8/19/1917) i la ​Maria Magarolas (12/12/1918) són les dues protagonistes de l’​

​que l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals (ESPIMSA) ​ha preparat amb motiu de la inauguració del rellotge carilló de Tarragona, el proper 21 de novembre, a les 12h.  

Al vídeo promocional, que es difondrà a través de les xarxes de comunicació del Mercat Central així com de l’Ajuntament de Tarragona, apareixen dues tarragonines centenàries que expliquen moments i records importants de la seva vida. La història de dues persones anònimes de la ciutat de Tarragona, convertides en protagonistes, és una metàfora del que passarà a partir del proper dimecres 21 de novembre, a partir de les 12h, quan ​tots els tarragonins i tarragonines es convertiran en protagonistes d’un esdeveniment històric​ per a la ciutat.

L’estrena del rellotge carilló significarà també l’inici d’un relat que s’articularà al voltant de la joia i que l’acompanyarà durant tot l’any. Cada dia, a les 12 hores i les 18 hores, el rellotge carilló amb les sis figures del Seguici Popular del joier Joan Serramià sonarà en honor als ciutadans, convertint-los d’aquesta manera en protagonistes.Precisament la melodia que acompanya l’espot, cedida per l’artista Pau Vallvé, té com a nom ‘Protago nistes’.   

Cal recordar que aquest dimecres van començar les obres d’instal·lació del rellotge carilló a la part  frontal del Mercat Central. La inauguració, tal i com va anunciar la presidenta d’ESPIMSA i  regidora de Comerç, Elvira Ferrando, tindrà lloc el proper 21 de novembre al migdia. Des d’ESPIMSA agraeixen la col·laboració de l’​artista Pau Vallvé​, qui ha cedit la seva cançó ‘Protagonistes’ per a la gravació de l’anunci, així com a la perruqueria ​Trasquilón ​i la botiga Decora’t​. 

En breu, es posarà en servei el web www.rellotgecarrillódetarragona.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: