Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La prova de sirenes d'alerta química finalitza satisfactòriament

El 112 rep un total de 146 trucades pel simulacre, un 75% de Tarragona

Personal -d'esquena- de Protecció Civil treballant a la sala del Centre de Coordinació Operativa CECAT, a l'edifici 112 de Reus, des d'on s'activen i desactiven les sirenes d'alerta química Personal -d'esquena- de Protecció Civil treballant a la sala del Centre de Coordinació Operativa CECAT, a l'edifici 112 de Reus, des d'on s'activen i desactiven les sirenes d'alerta química NÚRIA TORRES / ACN
Societat ACN
Dijous, 08 Novembre 2018 13:52

La prova de sirenes d'avís a la població per risc químic ha finalitzat satisfactòriament, sense cap incidència remarcable, més enllà que a Martorell una sirena ha sonat parcialment i no ha completat el cicle per un problema de bateries. Cada sis mesos Protecció Civil posa a prova la xarxa d'alerta química, amb un total de 86 sirenes ubicades en 38 municipis de Catalunya. Gairebé la meitat -38 sirenes- es troben en territori tarragoní.

El 112 ha rebut un total de 146 trucades vinculades al simulacre, la immensa majoria -en concret, 110- al Camp de Tarragona, la qual cosa evidencia que és una zona especialment sensibilitzada en el risc químic. Tres de quatre trucades rebudes provenen de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: