Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Exposició Internacional i Nacional Canina de Valls reunirà 700 gossos

La mostra tindrà lloc els dies 27 i 28 d'octubre a la sala Kursaal de Valls i serà d'entrada gratuïta

Imatge d'arxiu d'un gos participant en una edició anterior de l'Exposició Internacional i Nacional Canina de Valls Imatge d'arxiu d'un gos participant en una edició anterior de l'Exposició Internacional i Nacional Canina de Valls ARXIU / INFOCAMP
Societat Josep Cartanyà
Dijous, 18 Octubre 2018 07:47

Els dies 27 i 28 d’octubre la sala del Kursaal de Valls acollirà la setena edició de l’Exposició Internacional i Nacional Canina, organtizada per l’Associació Canina Unió Cinòfila de Catalunya i l'Ajuntament de Valls. En aquesta edició hi participaran prop de 700 gossos de races de tot el món," la majoria provinents de França, d'Espanya i de Catalunya, però també n'hi haurà d'altres països com Rússia o Itàlia", segons ha explicat Maite Gonzalvo, presidenta de l'associació canina, que ha volgut destacar el caràcter "internacional" de la trobada. Pel que fa als jutges, també vindran d’arreu del país i d'altres països com Eslovènia, Xipre o Montenegro. 

Durant la presentació de l'esdeveniment, el regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, també ha posat l'accent en "l'impacte positiu que suposa l'exposició canina per als hotels i la restauració de la ciutat" durant aquell cap de setmana.

La visita a l'exposició serà amb entrada lliure i estarà oberta al públic els dos dies, de 10 a 17h.

El regidor Òscar Peris i la presidenta de l'associació canina, Maite Gonzalvo: 

Gonzalvo i Òscar Peris

Finalment, el regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i la presidenta de l’Associació Canina Unió Cinòfila de Catalunya, Maite Gonzalvo, han signat el conveni de col·laboració, mitjançant el qual  l'Ajuntament de Valls aporta una subvenció de 500 euros i la cessió de la sala Kursaal a l'entitat organitzadora. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: