Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien inundacions a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona

El sindicat CSIF assenyala que podria haver-hi una plaga de xinxes a les instal·lacions

El sindicat ha tornat a denunciar el mal estat de les instal·lacions de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona El sindicat ha tornat a denunciar el mal estat de les instal·lacions de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona CSIF
Societat ACN
Dilluns, 15 Octubre 2018 20:33

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha tornat a denunciar el mal estat de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Segons el sindicat, el sistema de climatització encara no funciona, les pluges dels darrers dies han deixat estances inundades i ha aparegut una plaga de petits insectes que semblen ser xinxes. En concret, el CSIF ha explicat que les tempestes de dimarts i diumenge passats han inundat el garatge pels conductes de ventilació, que l’aigua també ha entrat “a dojo” a la sala de les emissores portàtils i que les taquilles dels vestuaris s’han hagut de cobrir amb plàstics perquè no hi entrés aigua “a borbolls”.

El sindicat ha lamentat que aquesta situació es produeixi en una comissaria que té menys de cinc anys. “La intensitat dels aiguats no és excusa per viure aquestes situacions. És una vergonya que un edifici d'aquestes característiques i d'un cost tan elevat hagi estat construït d'aquesta manera”, han criticat.

El CSIF també ha denunciat que aquest cap de setmana “s'ha detectat que l'edifici està afectat per una plaga del que semblen ser xinxes que ha fet que no es pugui utilitzar alguna de les dependències existents”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: