Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Valls homenatja el president Companys pel 78è aniversari del seu afusellament

La comitiva s'ha dirigit al monument del President Companys al barri del Fornàs per fer la tradicional ofrena floral

Imatge de la comitiva de la secció local i la federació comarcal d'ERC de Valls i l'Alt Camp, aquest dilluns al matí Imatge de la comitiva de la secció local i la federació comarcal d'ERC de Valls i l'Alt Camp, aquest dilluns al matí ERC
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Octubre 2018 18:30

La secció local i la federació comarcal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Valls i l'Alt Camp han commemorat avui a la ciutat el 78è aniversari de l'afusellament del President Lluís Companys. Càrrecs electes, militants i amics de la formació s'han trobat puntualment a les set del matí a la plaça del Blat per llençar les salves en honor del President que fou assassinat per la dictadura.

La comitiva s'ha dirigit, tot seguit, al monument del President Companys al barri del Fornàs per fer la tradicional ofrena floral i llegir el manifest, que ha destacat que Lluís Companys va tenir una vida de compromís amb uns ideals de lluita per una societat més justa, de compromís amb la justícia social, amb el catalanisme i la llibertat nacional de Catalunya, alhora que amb els valors republicans.

Des d'ERC, s'ha recordat que al llarg de la història "quan s'ha volgut reprimir els drets i les llibertats, s'ha anat en contra de les institucions d'autogovern d'aquest país i contra els seus dirigents, com li va tocar viure al President Companys i com succeeix en l'actualitat amb les persones preses i exiliades polítiques".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: