Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vies inundades i talls de camins i rieres, principals incidències dels aiguats a Reus

Vials com l'avinguda Marià Fortuny, el carrer de Recasens i Mercader o la rotonda de l'autopista a la T-11 van patir diumenge inundacions o talls temporals

La pluja forta va provocar inundacions de vials, especialment, a les entrades a la ciutat La pluja forta va provocar inundacions de vials, especialment, a les entrades a la ciutat AJUNTAMENT DE REUS
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Octubre 2018 10:06

La ciutat de Reus ha viscut diferents incidències durant la tarda i nit de diumenge 14 d'octubre coincidint amb l'episodi de fortes pluges que s'ha registrat arreu del país. Les principals incidències han estat relacionades amb vies inundades dins el nucli urbà i talls de circulació a zones properes a camins i a rieres.

La pluja va obligar a tallar la circulació a zones properes a camins i rieres: 

Riera del Molinet pluges

Entre els vials que s'han hagut de tallar temporalment o han registrat fortes acumulacions d'aigua hi ha hagut el Camí del Mas de la Sena-Riera del Molinet, el camí de l'Institut Pere Mata, el carrer de Recasens i Mercader a la confluència amb Víctor Català (via inundada), avinguda Marià Fortuny amb camí de Tarragona (es dona pas alternatiu durant unes hores per via inundada), l'avinguda de Josep Pla (amb un vehicle atrapat per l'aigua), el carrer dels Pagesos (via inundada), la rotonda de l'autopista a la T-11 (via inundada), el camí vell de Valls, la riera de l'Abeurada (tallada) i el carrer de Flix. Al carrer de la Cambra de Comerç hi ha hagut un vehicle atrapat per l'aigua.

Acumulació d'aigua al carrer de Recasens i Mercader, proper a l'Estadi Muncipal

aiguats Estadi Municipal

D'altra banda, al carrer de Josep Maria Prous i Vila s'ha produït un incident quan han sortit espurnes d'uns cables elèctrics aeris i una dotació de Bombers s'ha fet càrrec de la situació.

Alguns grups semafòrics s'han vist afectats també pels aiguats i han interromput el servei: han estat els casos de l'avinguda de Salou amb carrer de mossèn Josep Paniello i l'avinguda de Pere el Cerimoniós amb Jaume I.

En tots aquests casos, i en d'altres de menor rellevància, s'ha intervingut a través de Guàrdia Urbana amb el suport de Protecció Civil i en algun cas dels Bombers de la Generalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: