Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Natura i espiritualitat a la Cartoixa d’Escaladei

L’activitat consistirà en una jornada silenciosa i contemplativa, aquest dissabte 29 de setembre, de les 10h a les 18h

Imatge d'una de les edicions anteriors de les Jornades de Natura i Espiritualitat que s'organitzen a la Cartoixa d'Escaladei Imatge d'una de les edicions anteriors de les Jornades de Natura i Espiritualitat que s'organitzen a la Cartoixa d'Escaladei CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 28 Setembre 2018 12:36

Al cor del Priorat, entre les serres del Montsant s’alça la Cartoixa d’Escaladei, la primera de la Península i considerada “joia” del Renaixement català. Per redescobrir aquest monument es celebrarà la dotzena Jornada de Natura i Espiritualitat a la Cartoixa d'Escaladei.

L’activitat proposa pel dissabte 29 de setembre, de 10 a 18h, una jornada silenciosa, serena i contemplativa, emulant la vida dels antics monjos i ermitans de la zona. Es recomana als assistents portar coixí per les estones de meditació, menjar i beguda. A més, es prega puntualitat per arribar al punt de trobada, que serà a la mateixa Cartoixa d’Escaladei.

El preu de l’activitat és de 10€ per persona i les reserves es poden fer al telèfon 977827006 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., l'aforament és limitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: