Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conferència de l'historiador Agustí Colomines al Vendrell

La xerrada 'Els reptes de la llibertat' tindrà lloc aquest divenres 28 de setembre, a les 20h, al Centre Cívic de l'Estació / A les 19h, es passarà el documental '1-O'

El doctor en Història Contemporània Agustí Colomines El doctor en Història Contemporània Agustí Colomines ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 27 Setembre 2018 18:52

En el marc de les xerrades col.loqui 'Diàlegs per a una República', que organitzen l'ANC del Vendrell i l'Òmnium Cultural del Baix Penedès, aquest divendres 28 de setembre, a les 20 h, al Centre Cívic de l'Estació, el doctor en història Contemporània Agustí Colomines, farà una conferència parlant d'Els reptes de la llibertat'. Colomines va ser director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) del febrer del 2016 fins al l’abril del 2018, i va ser destituït en aplicació de l’article 155. 

Com és costum en el cicle, tothom està convidat a la conferència i a intervenir en el col.loqui final.

Previament, i en el mateix Centre Cívic de l'Estació, a les 19h, es passarà el documental '1-O', que serà un dels primers actes commemoratius de l'u d'octubre de l'any passat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: