Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant recapta prop de 2.000 euros per a l’Asociación NEN en la Setmana de la Joventut Solidària

Els beneficis són per familiars i amics de pacients amb càncer infantil

Un dels actes solidaris de l'Asociación NEN. Un dels actes solidaris de l'Asociación NEN. CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Agost 2018 18:20

Gairebé 2.000 euros és la quantitat total de diners que s’ha recaptat al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per a l’Associació NEN durant la Setmana de la Joventut Solidària. . En el marc d’aquesta Setmana la Regidoria de Joventut va organitzar, amb la col•laboració de la Regidoria de Cultura, l’Àrea d’Esports, l’empresa local Lo Tossalet, l’associació familiar La Tribu i l’associació NEN, diverses activitats en benefici d’aquesta associació, de familiars i amics de pacients amb neuroblastoma, un tipus de càncer que afecta els infants.

Aquestes activitats, programades del 6 al 12 d’agost, van consistir en esmorzars solidaris per als infants i joves inscrits a les activitats d’estiu municipals; en un berenar solidari, en una gimcana solidària, en un taller d’astronomia i en partides de Làser Tag.

La major part dels diners es van aplegar a l’acte de cloenda: el 3r Aperitiu solidari #Tamarikitanga18, que va aplegar molta gent durant tot el diumenge 12 d’agost a la Plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant. En aquest escenari, s’hi va oferir menjar, productes solidaris i hi ha haver animació infantil i activitats, com ara una sessió de dj, zumba, etc. Durant la Setmana, també es van vendre tiquets per al sorteig de cinc lots de productes donats «per una cinquantena d’establiments comercials i de restauració del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: