Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Plataforma Pro Vegueria Penedès aplaudeix el nomenament de Regull i l’insta a fomentar la “cooperació intermunicipal”

L’entitat reclama al nou delegat del Govern que sigui “perseverant” a l’hora de defensar el territori

Membre de la Plataforma Pro Vegueria Penedès en una imatge d'arxiu Membre de la Plataforma Pro Vegueria Penedès en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimecres, 18 Juliol 2018 08:44

La Plataforma Pro Vegueria Penedès ha aplaudit aquest dimarts el nomenament de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, com a delegat del Govern al territori, en un càrrec de nova creació. En un comunicat, l’entitat impulsora del reconeixement de la vuitena vegueria ha instat Regull a fomentar la “cooperació intermunicipal” per tal de mantenir l’anunci fet per ell mateix en què es compromet a descentralitzar els serveis territorials entre Igualada, Vilafranca, Vilanova i la Geltrú i el Vendrell.

“Tenim una forta identitat social, que cal cohesionar més i millor. És urgent que les quatre comarques avancin sota uns mateixos objectius derivats de la presa de consciència de l’espai social i de la disposició d’uns recursos compartits”, apunta la plataforma, que demana al nou delegat que sigui “perseverant” en la defensa dels 72 municipis del gran Penedès com a territori singular.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: