Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pep Bargalló, reelegit president de l’Associació de Donants de Sang del Baix Penedès

La campanya de donació de sang arriba el divendres 6 de juliol a Cunit i el dimarts 10 de juliol a Calafell

Pep Bargalló, a la dreta de la imatge, ha estat reelegit president de l’Associació de Donants de Sang del Baix Penedès Pep Bargalló, a la dreta de la imatge, ha estat reelegit president de l’Associació de Donants de Sang del Baix Penedès CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Juliol 2018 08:38

L’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Donants de Sang del Baix Penedès, va reelegir, com a president per quatre anys més, el Pep Bargalló, el qual ostenta aquest càrrec des de la fundació de l’Associació, l’any 2001.

L’acompanyaran a la Junta Directiva: vicepresidenta: Francesca Cunillera, de Llorenç del Penedès; secretària: Marta Tutusaus del Vendrell; tresorera: M. Eulàlia Miravent, de Bellvei; vocals: Isabel Contreras de Sant Salvador, Feliu Gil de la Bisbal del Penedès i Joan Miró de Masllorenç.

A l’assemblea, a part de diferents delegats i delegades de les poblacions de la comarca, també van assistir-hi Marc Ibars, president de la Federació Catalana de Donants de Sang, el Dr. Enric Contreras, director assistencial, coordinador dels centres territorials dels BST, la Dra. Virginia Callao, directora del BST de Tarragona, la dra. Núria Vilanova, del BST de Tarragona i Montserrat Sánche, tècnica de promoció del BST de Tarragona.

Donacions de sang a Cunit i a Calafell

D'altra banda, la campanya de donacions de sang de l'entitat segueix a la comarca. Sense anar més lluny, el proper divendres 6 de juliol, de 17.30 a 21.30 h, la unitat mòbil del Banc de Sang estarà al passeig Marítim de Cunit per tal de rebre les donacions de sang.

El proper dimarts 10 de juliol, de 10 a 14 i de 17 a 21 h, la unitat mòbil del Banc de Sang es traslladar fins al costat del mercat de Calafell per atendre els donants i ciutadans que s'apropin per donar sang.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: