Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunillera confia que Torra assisteixi a la inauguració dels Jocs Mediterranis

La delegada del govern espanyol diu que les delegacions de països en guerra han de trobar "governs compromesos" a Tarragona

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, abraçat i somrient amb la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera, mentre baixen la passarel·la L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, abraçat i somrient amb la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera, mentre baixen la passarel·la SÍLVIA JARDÍ / ACN
Societat ACN
Dijous, 21 Juny 2018 19:22

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha afirmat aquest dijous que parteix del fet que el president de la Generalitat assistirà a la inauguració dels Jocs Mediterranis. Des de Tarragona, on ha assistit al seu primer acte oficial en el càrrec, ha dit que, tot i que no ha parlat amb Torra, no es pot estar “allunyat” de l’esperit de l’esdeveniment esportiu. En aquesta línia, ha dit que als Jocs hi participaran delegacions de països que estan en guerra o on hi ha “odi, repressió i menysteniment” i que han de trobar a Tarragona “governs compromesos” en ajudar-los. “Els ajudarem a que el Mediterrani torni a ser el mar on circuli la cultura, l’acord i la reconciliació: és un desig compartit i estic segura que divendres tots hi serem”, ha assegurat.

D’altra banda, Cunillera ha explicat que els dies previs als Jocs són “d’esperança” perquè s’ha demostrat que “quan un vol treballar conjuntament, es pot fer”, en relació a les sinergies establertes per celebrar l’esdeveniment esportiu a Tarragona. “Ho hem aconseguit perquè hi havia voluntat ferma que això fos possible”, ha dit, tot apuntat que “algú ha de deixar sempre una part de la seva raó per construir la raó comuna”.

Pel que fa als subdelegats del govern espanyol, Cunillera ha assegurat que es coneixeran els noms de qui ocuparan els càrrecs abans que acabin els Jocs Mediterranis, el 2 de juliol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: