Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona es solidaritza amb Palestina

Més d’un centenar de persones s'han concentrat aquest migdia en solidaritat amb les 60 víctimes mortals -6 nens- per part de l'exèrcit israelià 

Concentració aquest dissabte al migdia al voltant de l'estàtua dels despullats Concentració aquest dissabte al migdia al voltant de l'estàtua dels despullats CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Mai 2018 19:45

Coincidint amb la commemoració de la Nakba palestina, més d’un centenar de persones s'han concentrat aquest dissabte al migdia a Tarragona per rebutjar la nova matança, dilluns passat, de l’excèrcit d’Israel contra el poble palestí. 

La concentració ha estat organitzada pel col·lectiu BDS Tarragona i ha comptat amb el suport d'entitats com Unadikum, Stop Mare Mortum, Tarragona Patrimoni de la Pau, Entre Pobles, Joventut Multicultral Musulma, Plataforma Acrítica, CDR Tarragona i Coordinadora d’ONGs pel desenvolupament, la defensa dels drets humans i la pau de Tarragona. Així com les organitzacions polítiques de la CUP, Catalunya en Comú, Podem Catalunya, Izquierda Socialista Federal y Republicana, Partit Comunista dels Països Catalans, Assemblea de Cambrils i Vila-seca en Comú.

Hakima Abdoun, portaveu del BDS Tarragona ha reiterat la solidaritat de Tarragona amb el poble palestí a la vegada que ha exigit la intervenció de la comunitat internacional "per prendre les mesures necessàries per obligar l'estat d'Israel a complir la legalitat internacional i les resolucions de l'ONU relatives a Palestina amb l'objectiu que acabi l'ocupació i s'aconsegueixi el retorn dels sis milions de refugiats palestins a casa que avui es troben exiliats a 58 camps de refugiats al Líban, Síria, Jordània, a Cisjordània i la Franja de Gaza a Palestina". 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: