Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’alcaldessa de Cambrils participa en la campanya “Roses contra l’oblit” dels Amics de la Gent Gran

L’organització lluita per combatre la soledat de les persones grans a través de programes socials

Imatge del lliurament d’una rosa a Miguela, de 92 anys, en el marc de la campanya "Roses contra l'oblit" Imatge del lliurament d’una rosa a Miguela, de 92 anys, en el marc de la campanya "Roses contra l'oblit" CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 23 abril 2018 17:07

En el marc de la campanya de sensibilització “Roses contra l’oblit”, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Benestar, Josep Maria Vallès, han acompanyat aquest matí de Sant Jordi a Magda Civit, d’Amics de la Gent Gran, a portar companyia i una rosa a Miguela, de 92 anys, que és una de les persones ateses per aquesta organització.

Amb l’eslògan “Tan singulars com tu”, Amics de la Gent Gran vol conscienciar a la ciutadania sobre els perills socials que té la discriminació per qüestions d’edat.

Avui durant tot el dia, els Amics de la Gent Gran tenen una parada de roses naturals i solidàries a l’entrada del Casal. La recaptació dels productes va destinada íntegrament a combatre la soledat de les persones grans a través dels programes socials de l’entitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: