Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La calor porta els primers banyistes a les platges de Tarragona

Han aprofitat les bones temperatures per prendre el sol o nedar abans que hagi arribat l’estiu

Un home llegint a la platja, mentre altres prenent el sol i juguen al mar, a la platja del Miracle Un home llegint a la platja, mentre altres prenent el sol i juguen al mar, a la platja del Miracle SÍLVIA JARDÍ / ACN
Societat ACN
Diumenge, 22 abril 2018 17:57

La calor ha portat aquest diumenge els primers banyistes a les platges de Tarragona. Les temperatures, que han estat al voltant dels 23 graus durant el matí, han vingut acompanyades d’un sol radiant que molts no han volgut desaprofitar, quan encara no ha arribat l’estiu.

Molts tarragonins s’han acostat a les platges de la zona, com a la platja del Miracle, on alguns han passat el matí prenent el sol en banyador, passejant o fent esport a la zona. Hi ha qui també s’ha atrevit a banyar-se, tot i que l’aigua encara està freda, a uns quinze graus. Per això, d’altres s’han conformat en remullar-se a les dutxes del passeig, de tant en tant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: