Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CDR de Tarragona reivindica anar a la vaga general "amb el cap ben alt i sense por"

Han celebrat unes jornades que han acabat amb una encartellada a la plaça de la Font

Una persona enganxant un cartell a la façana de l'Ajuntament de Tarragona pel CDR Una persona enganxant un cartell a la façana de l'Ajuntament de Tarragona pel CDR SÍLVIA JARDÍ / ACN
Societat ACN
Diumenge, 22 abril 2018 13:37

El CDR de Tarragona ha reivindicat aquest diumenge anar cap a una vaga general com a pròxim moviment del col·lectiu. Aquesta ha estat la conclusió principal de les jornades que ha celebrat el CDR de la ciutat aquest cap de setmana, i que ha acabat amb una encartellada a la façana de l’Ajuntament on han participat una trentena de persones. Al manifest que han llegit, s’ha reclamat treballar per anar “cap a una vaga general que afecti tot allò que realment els fa mal” i a “fer-ho sense por i amb el cap ben alt”. En la mateixa línia, s’ha fet una crida a continuar treballant per la justícia social per “trencar amb el marc establert”, com porten fent des de fa set mesos, des de la creació dels CDRs, via la desobediència. Les jornades van començar divendres amb un acte a la presó i dissabte es van celebrar diverses taules de treball per abordar els pròxims moviments.

Durant les taules de dissabte, celebrades al parc de Saavedra, es va abordar si calia fer una vaga general, com s’havia de “fer república” des de Tarragona i quin és el model de república pel qual es lluita. A banda, en una jornada festiva, es va organitzar un vermut musical, un dinar popular i, finalment, una assemblea per posar en comú totes les conclusions de les taules de treball, a més d’una assemblea general del CDR Tarragona.

Al manifest, la portaveu ha afirmat que s’estan vivint “temps convulsos i temps de canvi, de consciència social i col·lectiva”. Així, ha assegurat que aprenen “dia a dia a treballar colze a colze”, “totes a una”. Al text també es recorda que fa només set mesos des de la creació dels Comitès en Defensa de la República, abans anomenats Comitès en Defensa del Referèndum. El CDR afirma que han estat “set mesos de desobediència i de plantar cara a allò que no ens agrada que ens imposin”. Així, ha reclamat fer una vaga general que afecti “allò que realment els fa mal” i “l’Ibex 35”. “Aquí trobaran un poble unit, alegre i combatiu” .

Estava previst que la convocatòria acabés amb una ‘performance’, anunciada com a ‘Mar Groc’. Finalment, davant la poca afluència de participants, s’ha decidit reprogramar-la per més endavant. En l’encartellada, s’han penjat cartells, on el lema que destacava més era ‘Jo soc CDR’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: