Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Onze camps de treball d’estiu per a joves del Camp de Tarragona

Enguany s’incorpora a l’oferta el camp de treball de Cornudella del Montsant d’àmbit mediambiental

Els camps de treball per a joves ofereixen un total de 237 places a la demarcació de Tarragona Els camps de treball per a joves ofereixen un total de 237 places a la demarcació de Tarragona GENCAT
Societat Júlia Estivill
Dijous, 12 abril 2018 19:36

El programa de camps de treball d’estiu per a joves al Camp de Tarragona incorpora enguany 15 noves places en l’àmbit d’intercanvi internacional. Per tant, la demarcació de Tarragona comptarà amb un total de 237 places de les 1.218 que s’ofereixen a Catalunya. Dels 59 camps de treball que s’organitzen aquest estiu, 11 es troben al Camp de Tarragona. 8 d’aquests estan destinats a joves catalans i 3 a joves d’arreu del món.

Les temàtiques que engloben aquests camps són mediambientals, de recuperació i conservació de territori, arqueològics i socials. Aquesta última és la temàtica més recent i amb la que es vol anar obrint més propostes. Els joves catalans que hi vulguin participar hauran d’aportar 193 euros mentre que els joves internacionals aportaran 130 euros, per a una estada de 15 dies.

De les propostes que es troben a la demarcació de Tarragona, 3 són d’àmbit mediambiental, 3 de patrimoni i 2 socials per als joves catalans, i 3 de mediambientals per als joves d’intercanvi internacional. Dins la tipologia mediambiental és on trobem la novetat d’aquest programa, ‘Connecta’t al Montsant’ a Cornudella del Montsant. Els participants del projecte s’encarregaran de refer els senders del parc natural del Montsant amb pedra seca, construiran jardineres i jocs mòbils de fusta per decorar el pati del centre educatiu situat al parc natural. Amb activitats com aquesta s’aconsegueix que els joves tinguin una implicació amb l’entorn, el poble i la seva vida social. El director de Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, Francesc Tarragona, ha recalcat que ‘els camps de treball tenen uns objectius molts clars: l’àmbit solidari, el cultural i el social’, tot plegat, ‘ es tracta de compartir coneixements i transmetre valors’ ha afegit.

Aquest programa, que se centra en joves de 14 a 29 anys, té obert el període d’inscripcions fins al 17 d’abril, a les 12h del migdia. El dijous 19 es realitzarà el sorteig i el 20 es publicaran els resultats. Un cop assignades les places els participants disposaran de quatre dies per a tramitar les inscripcions finals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: