Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un detingut a Vila-rodona per atacs contra webs d'organismes públics i empreses relacionades amb el 21-D

L'arrestat, un noi d'uns 30 anys, estaria vinculat a Anonymous i en l'anomenada #OperacióCatalunya de suport al referèndum de l'1-O

Un agent de la Guàrdia Civil registra un ordinador en l'operació que ha permès detenir un jove de Tarragona vinculat a Anonymous Un agent de la Guàrdia Civil registra un ordinador en l'operació que ha permès detenir un jove de Tarragona vinculat a Anonymous GUÀRDIA CIVIL
Societat ACN
Dimarts, 27 Febrer 2018 21:03

La Guàrdia Civil ha detingut un jove de Vila-rodona acusat d'un gran nombre d'atacs contra webs d'organismes públics i empreses espanyoles organitzadores de les eleccions del 21-D a Catalunya. El noi, d'uns 30 anys, estaria vinculat a Anonymous i en l'anomenada #OperacióCatalunya o #FreeCatalonia de suport al referèndum de l'1-O.

L'operació de la benemèrita, batejada com a 'Green Hat', ha permès la detenció d'aquest hacker per ser l'autor de fins a 20 atacs informàtics que pretenien aconseguir de forma il·legítima l'accés a l'estructura interna dels portals web i obtenir privilegis d'administrador mitjançant l'explotació de vulnerabilitats conegudes. Una vegada aconseguit aquest accés, l'arrestat feia una modificació de la part pública de la pàgina web, incloent la seva firma @AnonXeljomudoX i imatges amb logotips i lemes relacionats amb el moviment Anonymous.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: