Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc inaugura una nova àrea d'esbarjo per a gossos

L'equipament està situat al polígon industrial Les Tres Eres

L'Ajuntament de Montblanc ha adaptat un parc de 1.200 metres quadrats com a àrea d'esbarjo de gossos L'Ajuntament de Montblanc ha adaptat un parc de 1.200 metres quadrats com a àrea d'esbarjo de gossos RÀDIO MONTBLANC
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Febrer 2018 14:46

Aquest dissabte 17 de febrer s'ha inaugurat la nova àrea d'esbarjo per a gossos de Montblanc. L'equipament està situat al polígon industrial Les Tres Eres, rere l'empresa d'aluminis.

Els actes de la inauguració han començat al migdia amb una exhibició d'agility i obediència, a càrrec de Roser Pallàs. A continuació, diverses persones han pogut provar agility amb la seva mascota. Durant el dia, també s'hi ha instal·lat una paradeta solidària muntada per l'associació Montblanc Gat i Gos.

L'àrea d'esbarjo per a gossos té una superfície de 1.200 metres quadrats, totalment tancada per tal que les mascotes puguin jugar i córrer sense cap perill. L'espai compta amb bancs, papereres, una font d'aigua per a gossos i diversos materials i mobiliari per a què les mascotes puguin gaudir de l'espai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: