Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Crida "urgent" a la donació de mantes per combatre el fred dels animals

La Protectora d'Animals de Tarragona i el Refugi Baix Camp de Reus fan una campanya per aconseguir donacions per ajudar a gats i gossos a suportar les baixes temperatures

La Guineu, una gosseta del Refugi Baix Camp que busca una família que l'adopti i que la cuidi amb petits banys diaris La Guineu, una gosseta del Refugi Baix Camp que busca una família que l'adopti i que la cuidi amb petits banys diaris BÁRBARAR CG. /REFUGI BAIX CAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Febrer 2018 18:46

La Protectora d'Animals de Tarragona ha fet una crida a la població perquè doni mantes per combatre el fred dels nombrosos gossos i gats que es troben a les seves instal·lacions. El fet que les gàbies dels gossos estiguin siutades a l'exterior fa que pateixin més els efectes de les baixes temperatures d'aquests dies. A això s'hi afegeix a l'overbooking que pateix la protectora tarragonina -amb prop de 200 gossos i 200 gats- a causa de l'increment d'animals perduts o abandonats, sovint fruit de la irresponsabilitat dels seus propietaris. La donació de mantes es pot fer a la Protectora, al polígon industrial Riu Clar, al carrer del Sofre número 3 de Tarragona, telèfon 653 07 37 13.

Qui també fa una crida a la donació "urgent" de mantes és al centre d'adopció d'animals Refugi Baix Camp. L'entitat necessita moltes mantes ja que n'han cedit a d'altres centres que no en tenien i "volem ajudar a aquests animals a combatre aquest fred i, per això, necessitem la vostra col·laboració". El punt de recollida de les mantes és al mateix Refugi Baix Camp, als afores de Reus. S'aconsella trucar al telèfon 636 579 473, abans d'anar-hi, en cas que la persona interessada no hi hagi estat mai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: