Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Detenen la selvatana Cèlia Arnau, encausada pel tancament del rectorat a la UAB el 2013

S'ha convocat una concentració en suport de l'activista, membre del col·lectiu 'Som 27 i més' a les portes dels Jutjats de Reus

Membres de la plataforma 'Som 27 i més' davant del jutjat Membres de la plataforma 'Som 27 i més' davant del jutjat ARNAU MARTÍNEZ
Societat
Diumenge, 14 Gener 2018 13:10

Aquest diumenge, vora les 11h, el cos dels Mossos d'Esquadra ha detingut la selvatana Cèlia Arnau a la seu de l'entitat catalanista d'esquerres 'Agrària', de la Selva del Camp. Arnau, membre de la plataforma 'Som 27 i més', és una de les vint-i-set encausades de la tancada del rectorat de la UAB el passat mes d'abril del 2013, una campanya de reacció després de la pujada de taxes universitàries del 66%. Segons Cèlia Arnau, "defensàvem unes mocions aprovades prèviament pel claustre", tal i com va subratllar durant un acte celebrat el passat dimecres i que va convocar la CUP reusenca.

Davant la detenció de la jove estudiant, la plataforma 'Som 27 i més' ha convocat una concentració davant del jutjat d'Instrucció número 1 de Reus ubicat a l'avinguda de Marià Fortuny, de Reus. Segons els impulsors de la manifestació, no abandonaran el jutjat fins que Cèlia Arnau quedi en llibertat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: