Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 500 de persones es concentren a Tarragona per demanar la llibertat d’Oriol Junqueras

Voluntaris d’Òmnium reparteixen paper d’embolicar regals de color groc als assistents a l’acte de la plaça de la Font

Assistents a la concentració de suport a Oriol Junqueras a la plaça de la Font de Tarragona Assistents a la concentració de suport a Oriol Junqueras a la plaça de la Font de Tarragona ROGER SEGURA/ ACN
Societat ACN
Dijous, 04 Gener 2018 21:28

Més de mig miler de persones s’han aplegat aquest dijous al vespre a la plaça de la Font de Tarragona per demanar l’alliberament d’Oriol Junqueras, que avui ha comparegut davant el Tribunal Suprem. A l’espera de conèixer la decisió dels magistrats sobre l’actual situació de presó preventiva, els concentrats han llençat crits de “llibertat” pel vicepresident destituït, així com per Joaquim Forn i els Jordis. Amb la lectura d'un manifest, representants polítics i de les entitats sobiranistes han criticat les actuacions del govern i de la justícia espanyoles, i han reivindicat que els resultats de l’1-O i la proclamació de la República van quedar ratificats el 21-D.

Les entitats convocants -l’ANC i Òmnium- han cridat a seguir amb les mobilitzacions fins que tots quatre no siguin excarcerats. A més, a les portes del dia de Reis, voluntaris d’Òmnium del Tarragonès han repartit paper d’embolicar regals de color groc als assistents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: