Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El centre Arnau de Palomar comença l’any amb una excursió a la Serra de Montsant

La cita serà el diumenge 7 de gener, i s’inaugura així les excursions mensuals del centre d'estudis riudomencs per aquest 2018 al Priorat

Imatge d'un dels punts de visita de l'excursió Imatge d'un dels punts de visita de l'excursió CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Gener 2018 10:07

La secció de muntanya del Centre d’Estudis Riudomencs ‘Arnau de Palomar’ inaugura el nou any amb una visita aquest diumenge 7 de gener a la serra de Montsant amb una excursió circular que té inici i arribada a la zona d’aparcament que hi ha al costat de l’ermita de Sant Joan del Codolar, a Cornudella del Montsant.

El recorregut serà el següent: es travessarà els cingles pel Grau del Tomaset fins a la Cova Santa, es continuarà cap al Toll de l’Oi i l’Ermita de la Mare de Déu del Montsant, on començarà el camí cap al cim de 1.163 metres, la Roca Corbatera, punt més alt de la serra. Finalment es baixarà fins a la Cova Santa pel mateix grau de pujada. El recorregut té una duració de 4 hores, sense parades, un total de 16,39 quilòmetres i una dificultat moderada.

El punt de trobada serà a les 8 del matí davant del Centre d’Estudis Riudomencs ‘Arnau de Palomar’. Aquells que no tinguin el Carnet federatiu d’entitats excursionistes de Catalunya hauran de tramitar una assegurança temporal per poder realitzar la sortida. Més informació les tardes de dilluns a divendres a l’avinguda de Pau Casals, 84.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: