Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fernández (PP) defensa Hard Rock, Logis Penedès i la indústria per tal que Tarragona deixi de liderar l'atur

El candidat del PP per Tarragona diu que “la recuperació de la confiança i l’estabilitat són l’única garantia per reactivar l’economia catalana”

El cap de llista del PP per Tarragona, Alejandro Fernández, aquest matí, en roda de premsa El cap de llista del PP per Tarragona, Alejandro Fernández, aquest matí, en roda de premsa CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 07 Desembre 2017 18:30

El cap de llista del PP per la circumscripció de Tarragona a les eleccions del Parlament, Alejandro Fernández, ha afirmat avui que “recuperar l’estabilitat i la confiança són l’única garantia per reactivar l’economia catalana, en una conjuntura complicada després de la DUI que ha portat a 113 empreses a marxar de la província i unes dades d’atur preocupants”. En aquest sentit, el candidat tarragoní ha assenyalat que “per fer això ha d’haver-hi un govern estable que compleixi la llei i garantir que hi hagi les condicions idònies pel creixement econòmic”.

Fernández ha destacat que “l’economia és un eix fonamental del nostre programa, en el que hem inclòs incentius per garantir la tornada d’empreses, com la supressió de l’impost de grans superfícies o la simplificació dels tràmits administratius, entre altres”. Així mateix, el cap de llista popular ha explicat que “volem implantar mesures de reducció paulatina d’impostos, com la reducció en el tram autonòmic de l’IRPF en les rendes baixes i mitjanes, la bonificació de 99% en l’Impost de Donacions entre pares i fills o la reducció de la taxa de transmissions patrimonials de l’11% al 6%”. “Tot això, amb l’objectiu d’incentivar el consum i donar embranzida a l’economia”, ha dit.

El candidat del PP per Tarragona ha assenyalat que “a nivell tarragoní, el nostre programa inclou com a projectes destacats per a la provincia el Logis Penedès, Hard Rock i la industria”. Alejandro Fernández ha comentat que “aquests projectes són importants perquè Tarragona deixi de ser la provincia amb més atur de Catalunya i el Partit Popular és l’única garantía de que tiraran endavant perquè no pactarem amb aquells que els criminalitzen, com la CUP i una part de Podem”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: