Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 450 tarragonins participaran a la manifestació de Brussel·les

Sota el lema 'Omplim Brussel·les', la mobilització vol denunciar "la manca democràtica de l'Estat, reivindicar la llibertat d'expressió i l'alliberament dels presos polítics"

El recorregut de la manifestació de Brussel·les El recorregut de la manifestació de Brussel·les CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Desembre 2017 11:12

Prop de 450 tarragonins participaran a la manifestació convocada per l’ANC i Òmnium en suport al president Carles Puigdemont i els consellers cessats que són a Brussel·les. La mobilització tindrà lloc demà dijous 7 de desembre, a partir de les 11h, i transcorrerà pels carrers més cèntrics de la capital belga.

Des de Tarragona, sortiran durant tot el dia com a mínim tres autobusos que s'hi desplaçaran, a més dels passatgers que es desplacin amb vols regulars des dels aeroports de Barcelona i Lleida.

El coordinador de l’ANC a Tarragona, Carles Xavier Gómez, ha explicat que aquesta vegada han derivat l’organització a agències de viatges i, per això, és més difícil fer un recompte exacte dels assistents. I per altra banda, s'ha de tenir en compte que molta gent ha optat per anar-hi en vehicle particular, també, per aprofitar el Pont de la Puríssima.

Sota el lema ‘Omplim Brussel·les’, l’acte vol denunciar la manca democràtica de l’Estat, reivindicar la llibertat d’expressió i l’alliberament dels presos polítics. Molts dels autobusos i vols organitzats tornaran el mateix dijous.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: