Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les noves mesures del govern podrien afectar a 150 treballadors de Correus a la demarcació

Els sindicats anuncien una imminent mobilització a Correus si el govern espanyol no pren mesures al respecte

Oficina de Correus a Tarragona Oficina de Correus a Tarragona ARXIU/ INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Desembre 2017 16:23

Les retallades de dos terços del finançament del Servei Postal Públic de Correus per part de les últimes mesures pressupostàries del govern espanyol pot comportar "una gran deficiència per l’empresa, que disminuiria eficàcia i es traduiria en la pèrdua de punts d’atenció als ciutadans i de milers de llocs de treballs", segons han denunciat els sindicats UGT i CCOO. Només a la demarcació de Tarragona 150 treballadors quedarien afectats per aquesta nova mesura, a més, les poblacions i zones rurals patirien una forta desatenció, degut a la falta d’eficients per enviar els paquets.

Comissions Obreres (CCOO) i la UGT han anunciat una mobilització gradual i ascendent en els pròxims dies i oberta a altres organitzacions sindicals del mateix àmbit si l’executiu de Rajoy no rectifica immediatament aquesta mesura. En cas de realitzar-se la mobilització s’iniciaria a finals d’aquest any i principis del següent i tindria com a objectiu exigir una aposta clara per Correus i que aquest recuperés el seu paper com a referent de servei públic.

Els sindicats es queixen que la mesura de retallar dos terços el finançament de Correus comporta, en aquests moments, retards en els lliuraments i qualitat del servei que rep la ciutadania i una sobrecàrrega de feina pels treballadors, degut a la dràstica reducció de plantilla. A més, aquestes mesures es podien traduir en la pèrdua d’alguns acords previstos amb grans clients com Amazon o Alibaba. Per tot això els sindicats demanen l’aturada d’aquesta mesura i un conveni i acord funcionarial actualitzat, que millori les condicions de la plantilla fixa, un augment salarial d’acord amb l’especificat professional i una millora de les condicions laborals.

 

Publicitat