Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Esquerra comença la campanya a Valls

L'acte de dimecres serà un clam per la llibertat d'Oriol Junqueras i de la resta de presos polítics / Hi prendran part Joan Tardà, Núria Picas, Òscar Peris i Noemí Llauradó

Candidatura d'ERC per Tarragona a les eleccions del 21-D Candidatura d'ERC per Tarragona a les eleccions del 21-D CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Desembre 2017 10:19

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) iniciarà la campanya del 21-D a la demarcació de Tarragona el dimecres 6 de desembre, a les 19 hores, al Centre Cultural Municipal de Valls. En aquest acte intervindran el diputat al Congrés, Joan Tardà, el cap de llista per Tarragona, Òscar Peris, la segona candidata d'ERC per Tarragona, Noemí Llauradó i la candidata per Barcelona, Núria Picas. Esquerra vol dedicar aquest primer gran acte de campanya al Camp de Tarragona a fer un clam per la llibertat dels presos polítics, en especial al president del partit i candidat d'ERC, Oriol Junqueras, que continua injustament empresonat a Estremera.

El cap de llista per Tarragona, Òscar Peris, ha defensat que “presentem una llista preparada, oberta i transversal; que ben segur és la llista que hauria volgut Oriol Junqueras, que ens ha ensenyat a fer i que està preparada per assumir els reptes de país que els ciutadans decideixin". Ell republicà Peris ha manifestat "que és indigne haver de començar la campanya sense Junqueras, però persistirem perquè això no va d'un nom, ni d'un lideratge concret, va de milions de persones que estan obstinades en construir un país millor".

El vallenc que encapçala la llista d'ERC per Tarragona, Òscar Peris, ha destacat que es tracta d’una llista cremallera amb “la voluntat de representar el 50% de la societat i que les dones sentin també seva la política”. ERC a Tarragona ha construït una llista transversal amb gent de procedències ideològiques diferents, orígens socials i geogràfics molt diversos. Una llista que s'assembla al país. En aquest acte d'inici de campanya al territori també estaran presents les persones que formen part de la candidatura i altres càrrecs electes d'Esquerra a la demarcació com són alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, diputats i senadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: