Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP de Tarragona inicia la campanya amb una ruta "pels espais de la repressió preconstitucional i constitucional"

A Reus, els cupaires van enganxar el primer cartell del 21-D davant el mural antifeixista de la Riera de Miró

Membres de la CUP van iniciar la ruta davant de l'antiga comissaria de la Policía Nacional, a l'edifici de l'actual seu de la Cambra de Comerç de Tarragona Membres de la CUP van iniciar la ruta davant de l'antiga comissaria de la Policía Nacional, a l'edifici de l'actual seu de la Cambra de Comerç de Tarragona CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Desembre 2017 08:15

La CUP de Tarragona va donar el tret de sortida al marge de la tradicional penjada de cartells que van fer els partits polítics a la Rambla Nova. I és que l'esquerra independentista anticapitalista considera que "no normalitzarem la situació de repressió que condiciona la campanya del 21-D. Per aquest motiu, l'assemblea celebrada al vespre al Casa la Sageta de foc va decidir no assisitir a la mitjanit a l'encartellada amb la resta de partits i, especialment, "després que avui mateix es confirmés que tant els consellers Junqueras i Forn com els presidents d'Òmnium i ANC Cuixart i Sànchez seguiran a presó per la seva activitat política".

És per això, que els cupaires van organitzar una "Ruta pels espais de la repressió preconstitucional i constitucional", que va ser conduïda per l'historiador i activista Francesc Xavier Tolosana i que va començar davant l'antiga comissaria de la Policía Nacional (l'actual Cambra de Comerç). 

Per la seva banda, el cap de llista per Tarragona de la CUP, Xavimer Milián, va fer l'enganxada del primer cartell electoral davant el mural antifeixista situat a la cantonada de la Riera de Miró amb el carrer del Roser.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: