Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

No hi sou tots i no pararem fins a alliberar-vos!'

Concentració a Reus per demanar l'alliberament d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

Diversos reusencs amb pancartes de 'llibertat', aquest dilluns al Mercadal Diversos reusencs amb pancartes de 'llibertat', aquest dilluns al Mercadal J.GALLOFRÉ/ M.BUSQUETS
Societat
Dimarts, 05 Desembre 2017 08:07

Més de 400 persones s’han concentrat aquest dilluns al vespre a la plaça del Mercadal, arran la decisió del jutge de mantenir a la presó a Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Diversos representants del moviment independentista reusenc han llegit el manifest conjunt d'ANC i Òmnium Cultural, impulsors de l'acte davant de tots els ajuntaments del país per exigir el seu alliberament.

El president d'Òmnium Baix Camp, Emili Argilaga, ha afirmat durant la lectura del manifest que "ens trobem davant de tribunals inquisitorials que persegueixen idees, volen anihilar moviments democràtics, i reposen sobre els fonaments del franquisme". Per la seva banda, la regidora reusenca i número 2 de les llistes d'ERC per la demarcació de Tarragona, Noemí Llauradó ha ha reclamat l'alliberament d' Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. "L’alegria del retorn a casa dels honorables consellers Dolors Bassa, Josep Rull, Jordi Turull, Raül Romeva, Meritxell Borràs, i Carles Mundó es veu entelada i per l’absència dels que seguiran patint un captiveri injust. No hi sou tots i no pararem fins a alliberar-vos!", ha exclamat.

La concentració ha finalitzat amb el cant dels Segadors i proclames a favor de la llibertat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: