Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell se suma contra la violència de gènere

Durant el dissabte 25 de novembre, a partir de les 10h, es duran a terme diverses activitats

La plaça Nova del Vendrell acollirà dissabte al matí l'esmorzar solidari i la majoria d'activitats del Dia Internacional contra la violència de gènere La plaça Nova del Vendrell acollirà dissabte al matí l'esmorzar solidari i la majoria d'activitats del Dia Internacional contra la violència de gènere ENDRETS
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 24 Novembre 2017 10:47

Per commemorar el dia contra la violència de gènere al Vendrell es podrà participar en un esmorzar solidari (a les 10h) de coca amb xocolata amb un preu de 2€ a la plaça Nova de la localitat. Seguidament s’iniciaran una llista d’activitats per commemorar la diada, com són: el mural ‘jo també…’, una performance teatral i una actuació del ball de gitanes.

Com a elements simbòlics al final de la jornada es realitzarà una acció simbòlica amb globus amb el lema ‘Surt del globus i entra a la realitat’ i la jornada es clourà amb la lectura d’un manifest en contra de la desigualtat de la violència de gènere.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: