Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla acull una conferència sobre la reforma horària

La ponència serà aquest dimarts a la sala de plens i anirà a càrrec del diputat del Parlament de Catalunya, Fabian Mohedano

La ponència tindrà lloc a la sala de plens de l'Ajuntament d'Altafulla La ponència tindrà lloc a la sala de plens de l'Ajuntament d'Altafulla CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Novembre 2017 11:43

Aquest dimarts, 14 de novembre, Altafulla acollirà a la sala de plens del consistori, una conferència sobre el ‘pacte per la reforma horària: objectiu 2025’ que anirà a càrrec del treballòleg i diputat del Parlament de Catalunya, Fabian Mohedano.

La ponència tractarà diversos aspectes envers la reforma horària i l’impuls dels canvis horaris perquè la societat pugui gaudir de més llibertat en la gestió del temps. Aquesta iniciativa pretén impulsar uns hàbits horaris cívics, potenciant la igualtat entre les persones, les nostres capacitats de bona relació i, sobretot, la nostra salut i benestar.

A més, l’objectiu 2025 és el propòsit en que les institucions i organitzacions promotores del Pacte per la Reforma Horària es comprometen a recuperar les dues hores de desfasament horari en relació a la resta del món, a impulsar una nova cultura del temps a les organitzacions a favor de models més eficients i més flexibles per atendre les necessitats socials i a consolidar el factor temps com a nova mesura de llibertat, equitat i benestar. Per tal d’aconseguir-ho, es proposa –allà on el sector, l’activitat i el lloc de treball ho permeti- compactar la jornada laboral per avançar l’hora de sortida de la feina, introduir horaris laborals més flexibles d’entrada i sortida, avançar les hores dels àpats –tant del dinar com del sopar- i sincronitzar els horaris de les empreses, institucions i actor socials i culturals. Per tal d’assolir aquest objectiu 2025, el Pacte per a la Reforma Horària especifica la seva actuació a través d’eixos d’acceleració i mesures d’acceleració.

Les inscripcions ja estan disponibles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: