Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs preguntarà al Congrés sobre l'adjudicació d'un contracte en l'organització dels Jocs

El diputat Sergio del Campo pregunta a l'Estat quins elements s'han valorat de l'empresa per concedir-li en contracte en detriment de les altres tres candidates

El diputat al Congrés de Cs per Tarragona, Sergio del Campo, en una imatge d'arxiu El diputat al Congrés de Cs per Tarragona, Sergio del Campo, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Novembre 2017 12:17

Ciutadans ha registrat al Congrés dels Diputats una bateria de preguntes sobre l'adjudicació d'un contracte per l'organització dels Jocs Mediterranis 'Tarragona 2018'. Al text, el diputat de Cs per Tarragona, Sergio del Campo, fa referència a unes informacions publicades a 'El Confidencial' que alerten de "possibles irregularitats" en l'adjudicació d'un contracte per 1,29 milions d'euros a una empresa amb només dos mesos de vida, que va ser creada un mes després de l'obertura del concurs, Bornan, a qui s'encarregarà aspectes tecnològics aplicats a l'organització dels Jocs.

El diputat qüestiona quins elements concrets s'han valorat de l'empresa per concedir-li el contracte en detriment de les altres tres candidates, per què se li va atorgar la concessió si el preu i l'experiència eren pitjors que les altres empreses presentades i també sobre la feina del govern espanyol, el COE i el Consell Superior d'Esports per controlar el moviment de fons per part de la Fundació Tarragona, organitzadora dels Jocs.

El govern municipal defensa l'empresa

L'equip de govern de Tarragona (PSC-PP) va assegurar dijous que una de les empreses que no va guanyar el concurs va presentar un recurs, però va defensar "el procediment" seguit i el regidor coordinador dels Jocs, Javier Villamayor, va apuntar que tot plegat es deu a "les rivalitats" entre les empreses del sector. L'endemà divendres, la Comissió de Seguiment dels Jocs va defensar l'experiència i trajectòria que avala dels professionals d'aquesta empresa, encara que aquesta sigui de recent creació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: