Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament urbanitzarà el sector de 'L'Aigua al Coll' de l'Hospitalet de l'Infant

El consistori ha iniciat els primers tràmits que permetran saber el cost real del desenvolupament i execució del sector i solucionar després la situació de manca de serveis a la zona

L'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia, es va reunir el passat 28 de setembre amb els propietaris d’aquest sector L'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia, es va reunir el passat 28 de setembre amb els propietaris d’aquest sector CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Octubre 2017 10:51

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha iniciat els tràmits administratius per desenvolupar urbanísticament el sector del Pla de millora urbana residencial número 4 'L’Aigua al Coll' de l’Hospitalet de l’Infant. Tal com ha informat l’alcalde, Alfons Garcia, a la darrera reunió del passsat 28 de setembre, a la qual van ser convocats els propietaris d’aquest sector, el consistori ha tret a licitació la redacció i gestió dels documents tècnics i jurídics que permetran saber el cost real del desenvolupament i execució d’aquest sector, que es va començar a edificar fa dècades.

Aquest contracte, que té un preu de licitació de 119.000 euros, aproximadament, serà finançat en primera instància per l’Ajuntament, que com a impulsor del projecte avançarà els diners. Seran els propietaris del sector, però, els que acabaran assumint el cost d’aquests treballs previs, que tindran un termini d’execució de 36 mesos i començaran a principis de 2018, segons es preveu.

El sector de 'L’Aigua al Coll', que està situat al final de la Via Augusta, té un superfície d’uns 28.000 metres quadrats, i actualment no disposa de serveis bàsics, com ara enllumenat, aigua, clavegueram, carrers, etc. Amb l’encàrrec d’aquests documents (el pla de millora urbana, el projecte d’urbanització i el projecte de reparcel·lació) a l’equip interdisciplinari que presenti la millor oferta per redactar-los, l’Ajuntament pretén “posar fil a l’agulla al desenvolupament d’aquesta zona propera a la platja i solucionar la situació de manca de serveis que pateixen els propietaris d’aquest sector”, tal com ha explicat l’alcalde, Alfons Garcia. Des de l’any 2015, de fet, el consistori s’ha reunit en diverses ocasions amb els propietaris per parlar del projecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: