Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CCOO interposarà una demanda judicial contra l’Institut Pere Mata

El sindicat pretén així que l’empresa reconegui el solapament a la categoria professional de TCAI

Imatge d'arxiu de l'Intitut Pere Mata de Reus Imatge d'arxiu de l'Intitut Pere Mata de Reus CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Agost 2017 13:16

El sindicat CCOO ha anunciat a través d’un comunicat que interposarà una demanda judicial contra l’Institut Pere Mata de Reus per tal que l’empresa reconegui el solapament a la categoria professional de Tècnics en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI). Des de CCOO defensen que les TCAI també són un element clau per a la continuïtat assistencial i per la seguretat dels pacients.

Tot i això, el sindicat valora positivament l’acte de conciliació celebrat entre l’empresa Institut Pere Mata de Reus i els sindicats CCOO i UGT que ha finalitzat amb el reconeixement per a la categoria professional d’infermeres i infermers d’hospitalització de 15 minuts de solapament. Aquests minuts, que es comptabilitzaran al final de cada jornada laboral estaran destinats al traspàs de la informació de cada pacient per tal de garantir la continuïtat assistencial i la seguretat dels mateixos. El solapament per a infermeres es començarà a comptabilitzar a partir del pròxim 1 d’octubre de 2017, i es mantindrà vigent a manca d’existència de regulació específica pels convenis d’aplicació en tot moment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: