Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal torna a recórrer als camions cisterna per abastir d'aigua la urbanització L'Esplai

El pou de la urbanització d'on s'extreia l'aigua es va assecar el juny i el nou encarà no està construït

Imatge d'arxiu del pou de la urbanització L'Esplai que es va assecar el mes de juny Imatge d'arxiu del pou de la urbanització L'Esplai que es va assecar el mes de juny CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 10 Agost 2017 06:00

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha hagut de tornar a recórrer a camions cisterna per garantir l’abastament d’aigua potable a la urbanització L’Esplai. Els problemes van començar el juny de l’any passat quan el pou d’on s’extreia l’aigua que abastava la urbanització es va assecar. Ja aleshores l’Ajuntament va haver de contractar camions cisterna per transportar aigua potable de Can Gordei fins a la urbanització de l’Esplai mentre s’estudiava quina solució requeria el problema.

Finalment es va decidir construir un nou pou a la mateixa urbanització. Les obres encara no s’han acabat i per això l’Ajuntament de la Bisbal ha hagut de tornar a recórrer als camions cisterna per garantir que els residents tinguin aigua potable. Les primeres cisternes es van començar a portar a la urbanització el mes de març i han continuat fins aquest estiu.

Fins al mes de juny el cost del transport de l’aigua amb camions ja superava els 7.000 euros. Per aquest motiu, l’Ajuntament de la Bisbal ha demanat a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) que assumeixi el 50% d’aquest cost de transport. El consistori s’ha acollit a un paquet de subvencions destinades a cofinançar les despeses extraordinàries realitzades pels ens locals i generades pel transport d’aigua per a ús domèstic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: