Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentració contra un veí d'Albinyana que va atropellar una colònia de gats amb el cotxe

El col·lectiu Escuadrón Kat Tarragona ha convocat una concentració aquest divendres a la Papiola d'Albinyana per denunciar el veí que va atropellar 14 gats mentre menjaven

Imatge d'arxiu d'una colònia de gats controlada Imatge d'arxiu d'una colònia de gats controlada CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 28 Juliol 2017 08:36

L'organització Escuadrón Kat Tarragona ha convocat per aquest divendres 28 de juliol, a les 19:30h, una concentració al número 1 del carrer de l'Esparreguera de la Papiola d'Albinyana (Baix Penedès),  el punt on es va produir l'atropellament d'una colònia de gats controlada a la zona.

La concentració es fa per denunciar que, el passat diumenge 23 de juliol, un veí de la zona va amenaçar al cuidador de la colònia de gats i, a continuació, va atropellar amb el seu cotxe als 14 gats mentre menjaven tranquil·lament. Segons la denúncia del col·lectiu, malgrat que a alguns animals els li van passar les rodes pel damunt, "cap d'ells va morri en l'acte i tots van fugir espaordits". Amb tot, els animalistes alerten que la meitat de la colònia ha desaparegut pel bosc i alguns d'ells podrien trobar-se malferits.Els fets van ser denunciats per l'organització i es van prendre mesures per protegir la colònia d'Albinyana.

Escuadrón Kat TGN ha convocat per aquest divendres la concentració al lloc dels fets per mostrar el seu rebuig i informar als veïns de la zona sobre la llei catalana de protecció d'animals que sanciona amb multes de fins a 20.000 euros el maltractament amb resultat de mort. Finalment, el col·lectiu recorda que "les gats tenen dret a ser alimentats i a viure a les nostres ciutats, la convivència és clau".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: