Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una avaria deixa 2.000 abonats sense llum de matinada a les Muntanyes de Prades

Aquest migdia només queden 142 veïns sense subministrament elèctric a Vilanova de Prades 

El tall de subministrament elèctric ha coincidit amb l'onada de fred i la neu d'aquests dies El tall de subministrament elèctric ha coincidit amb l'onada de fred i la neu d'aquests dies CEDIDA
Societat Reus Digital/ ACN
Divendres, 20 Gener 2017 18:57

Uns 1.800 abonats dels municipis de Prades, Capafonts i la Febró (Baix Camp), Ulldemolins (Priorat) i Vilanova de Prades (Conca de Barberà) s'han quedat sense llum als volts de les 2 de la matinada d'aquest divendres. Endesa té localitzada l'avaria que ha provocat el tall però ha prioritzat, durant el matí, el restabliment del subministrament per fases secundàries. El vent i fred que fa a la zona ha dificultat les tasques dels tècnics tot i que no es pot atribuir a la meteorologia la causa de la incidència.

En aquest moments, segons fonts d'Endesa España, només queda poder retornar el servei elèctric a Vilanova de Prades. Hi ha, per tant, 142 veïns encara sense llum. L'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, ha recordat que els veïns s'han quedat sense calefaccions durant una nit molt freda, amb neu, que ha fet que la temperatura a l'interior de les cases baixés molt ràpidament.

En declaracions a Reusdigital.cat ha recordat que “conjuntament amb altres municipis de la zona”, s’està lluitant pel tancament de l’anella elèctrica amb les companyies. “Això evitaria problemes que tenim sempre que hi ha una incidència climatològica”, ha dit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: