Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospitalet de l'Infant presenta les II Jornades Romanes

Es programaran tres conferències entre el 12 i 31 de maig

Les II Jornades Romanes de l'Hospitalet de l'Infant tindran lloc, del 12 al 31 de maig, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou Les II Jornades Romanes de l'Hospitalet de l'Infant tindran lloc, del 12 al 31 de maig, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 11 Mai 2023 21:07

El Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI) organitza la segona edició de les Jornades Romanes, que compten amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant. El programa s'estructura amb tres conferències que es desenvoluparan del 12 al 31 de maig, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou.

Actes

L’acte inaugural de les II Jornades Romanes serà la conferència 'Tras las huellas de Sub Saltum y Oleastrum: paradas de la Vía Agusta', a càrrec de la doctora en Història Natalia Espinosa. Serà aquest divendres 12 de maig, a les 19 h.

Les activitats es reprendran el dimecres 17 de maig, també a les 19 h, amb la xerrada 'Les llaunes de tonyina en l’Antiguitat grecoromana'. Estarà conduïda pel doctor en Història Joaquín Ruiz de Arbulo.

La segona edició de les Jornades Romanes clouran dimecres 31 de maig, amb la conferència del doctor en història, Josep Remolà Vallverdú, anomenada 'De Tàrraco a Dertosa'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: