Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu d'Història de Tarragona exposa aquest mes d'abril un Clypeaster

Es tracta d’un fòssil d’eriçó de mar de més de 10 milions d’anys trobat al Camp de Tarragona

Aquest mes d’abril la peça exposada a l’aparador de Casa Castellarnau és un fòssil d’eriçó de mar, datat d'entre 11 i 15 milions d'anys d'antiguitat Aquest mes d’abril la peça exposada a l’aparador de Casa Castellarnau és un fòssil d’eriçó de mar, datat d'entre 11 i 15 milions d'anys d'antiguitat CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 10 abril 2023 14:00

Aquest mes d’abril la peça exposada a l’aparador de Casa Castellarnau és un fòssil d’eriçó de mar, datat d'entre 11 i 15 milions d'anys d'antiguitat -concretament del Miocè mitjà-, que rep el nom científic de Clypeaster i que va ser trobat al Camp de Tarragona.

La presentació de la peça es farà el proper dimecres 12 d’abril, a les 18h i serà a càrrec d’Àlex Ossó, qui va fer una donació d’aquest i d’altres fòssils al Museu d’Història i és expert en el tema. No ha estat d’ofici paleontòleg però si un apassionat pels fòssils sobretot de Tarragona.

L’activitat és gratuïta i no cal reserva prèvia, tot i que l’aforament és de 25 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: