Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus recupera la memòria del "Torrell de Reus"

Avui s'ha fet l’acte d’inhumació i la donació per part de la Comunitat de Jesús a la ciutat del fons bibliogràfic i de la col·lecció sobre Sant Francesc del matrimoni Torrell-Benavent

La Comunitat de Jesús ha fet una donació a la ciutat de Reus del fons bibliogràfic i de la col·lecció sobre Sant Francesc del matrimoni Torrell-Benavent La Comunitat de Jesús ha fet una donació a la ciutat de Reus del fons bibliogràfic i de la col·lecció sobre Sant Francesc del matrimoni Torrell-Benavent REUS.CAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Febrer 2023 21:34

Les despulles de Salvador Torrell i Eulàlia, conegut com "Torell de Reus", i la seva esposa Mercè Benavent de Barberà ja reposen al panteó dels Fills Il·lustres del Cementiri General de Reus. Aquest dimarts 7 de febrer ha tingut lloc l’acte d’inhumació amb una cerimònia religiosa presidida per Mn. Joan Anton Cedó, prior de Sant Pere. Posteriorment, a la Biblioteca Central Xavier Amorós s’ha formalitzat la donació per part de la Comunitat de Jesús a la ciutat de Reus del fons bibliogràfic i de la col·lecció sobre Sant Francesc del matrimoni Torrell-Benavent.

L’acte ha comptat amb les intervencions del regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens; del primer director de la biblioteca Xavier Amorós, Enric Aiguadé, de Mercè Ferrer, en nom de de la Comunitat de Jesús i de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer. Hi ha assistit la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis generals, Montserrat Flores, i altres regidors i regidores del consistori.

Per a un major coneixement de seva vida i l'obra, durant tota la setmana es podrà visitar a la Biblioteca Central Xavier Amorós una petita mostra de la producció bibliogràfica del Torrell de Reus a la Sala Central de la biblioteca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: