Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les obres de reconstrucció del Pont Vell de Montblanc arriben a l’equador

Hores d'ara, s'ha acabat amb els treballs de construcció dels bancs que envolten la llera del riu i s’ha executat l’estructura de la rampa i l’escala

Imatge de l'estat de les obres de reconstrucció del Pont Vell de Montblanc Imatge de l'estat de les obres de reconstrucció del Pont Vell de Montblanc AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 20 Gener 2023 13:52

Les obres de reconstrucció del pont Vell de Montblanc han arribat a l’equador. El projecte de rehabilitació està dividit en dues parts. La primera d’elles consisteix en els treballs de consolidació del pont Vell i amb un pressupost superior als 500.000 euros. Mentre que la segona, corresponent a l’entorn del pont Vell, disposa d’un pressupost d’1,2 milions d’euros.

A hores d’ara, segons explicava l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, “hem acabat amb els primers treballs de construcció dels bancs que formaran part del mobiliari urbà que envolta la llera del riu. També s’ha executat l’estructura de la rampa i l’escala”.

Al costat de l’edifici de l’antic hospital de Santa Magdalena les obres, a hores d’ara ja estan molt més avançades. De fet, és en aquest indret on van començar, en primer terme, les obres de reconstrucció. En aquest entorn, tocant al costat de l’edifici de l’antic hospital, s’hi ha dut a terme “la fonamentació i la base sobre la qual s’iniciarà la col·locació de la pedra ornamental, que serà el paviment definitiu”, assenyalava l’alcalde.

En el decurs dels propers mesos, amb l’avançament de les obres, es podrà observar com l’entorn del pont Vell adapta la forma a les necessitats reals, obrint un espai per a les montblanquines i els montblanquins destacant la bellesa i la singularitat d’una de les icones de la vila: el pont bastit al segle XII. De fet, l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, apuntava a què les obres arribaran a la seva fase final a l’entorn de Sant Jordi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: