Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'antic Cine Teatre Brisamar de Coma-ruga serà la porta d'entrada d'un espai d’oci, benestar i salut

L'avantprojecte de rehabilitació presentat per Turisme el Vendrell preveu l’enderroc de tota l’edificació mantenint la façana principal

Recreació de l’avantprojecte d’obra nova i rehabilitació de l’edifici de l’antic Cine Teatre Brisamar, 'Espai Brisamar - Cos i ment' Recreació de l’avantprojecte d’obra nova i rehabilitació de l’edifici de l’antic Cine Teatre Brisamar, 'Espai Brisamar - Cos i ment' CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Desembre 2022 20:58

Turisme del Vendrell ha presentat l’avantprojecte d’obra nova i rehabilitació de l’edifici de l’antic Cine Teatre Brisamar, 'Espai Brisamar - Cos i ment', redactat per Entropia Arquitectura.

L’objecte del present avantprojecte és plantejar el tipus d’intervenció a realitzar a l’edifici o espai Brisamar, conegut com el Cine Teatre Brisamar, per crear un espai de salut a través de l’esport i el wellness-benestar. Es proposa l’enderroc de tota l’edificació mantenint la façana principal i el cos que conformen els nuclis d’escala. També es proposa mantenir l’escalinata que donava accés a l’edifici i establir un accés lateral per persones amb mobilitat reduïda arribant a la mateixa planta vestíbul.

Bárbara Peris Espai Brisamar

La regidora de Turisme i Platges, Bárbara Peris, presentant l'avantprojecte

La distribució prevista i usos de l'espai

A la planta baixa, el programa del nou edifici Brisamar es concreta amb una piscina coberta per natació i una altra d’iniciació força més petita.

Espai Brisamar piscina

A la planta primera, s’hi disposen els vestidors i una cafeteria amb sortida a una terrassa que es bolca i il·lumina l’espai de la piscina.

A la planta segona, es preveuen aules i sales per a disciplines relacionades amb el relax i el benestar corporal, de tipus ioga, pilates i altres disciplines similars. En aquesta planta s’hi troben uns vestidors més petits. També hi trobem una aula d’activitats d’esbarjo que es bolca sobre la terrassa de la planta primera. Aquesta planta gaudeix de terrassa per a activitats esportives exteriors.

Espai Brisamar gimnàs

I la planta superior es planteja d’ús majoritàriament exterior amb dos usos principals diferenciats: l'ús privat extern, amb terrassa per a actes diversos i esdeveniments programats; i l'ús públic o d’usuaris de l’equipament amb piscina exterior climatitzada, mig interior mig exterior i un espai de saunes.

La regidora de Turisme i Platges, Bárbara Peris, ha posat de relleu que “Coma-ruga es mereix aquest projecte per atreure turisme i per dotar de serveis al veïnat dels nuclis marítims”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: