Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc se suma a la 'Setmana de la Pedra Seca' amb una caminada de #Safrània365

Aquest dissabte 26 de novembre s’estrena el 'Tast de pedra seca'

Imatge d'una cabana seca a Ferrarot Imatge d'una cabana seca a Ferrarot TURISME MONTBLANC
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Novembre 2022 09:56

El proper dissabte 26 de novembre s’estrena el 'Tast de pedra seca', una nova activitat que s’afegeix al calendari de #Safrània365 que cada any organitza
l’Ajuntament de Montblanc a través de l’Oficina de Turisme.

Es tracta d’un recorregut per conèixer construccions de pedra seca en companyia del divulgador naturalista montblanquí Manel Martínez que inclourà un tast de productes agroalimentaris de proximitat de la cooperativa Fet a la Conca.

La caminada s’emmarca dins la 3a edició de la Setmana de la Pedra Seca que tindrà lloc, del 25 de novembre al 4 de desembre, amb una trentena d’activitats a Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. L’objectiu és promocionar i donar valor a aquesta tècnica a través d’entitats, col·lectius i voluntaris que treballen al seu manteniment i divulgació d’aquest patrimoni singular.

El preu de les inscripcions és de 10€. L’activitat que tindrà una durada de tres hores i mitja, té un aforament limitat, cal dur calçat adequat, i és necessària la inscripció a través del web www.safrania365.cat

La trobada serà el dissabte a les 9 del matí a l’Oficina de Turisme, des d’on els participants des desplaçaran en vehicle fins al punt d’inici de la caminada. Serà circular i permetrà conèixer diversos sistemes de construcció segons les ubicacions i els usos.

Aquesta tardor hi haurà hagut cinc propostes de #Safrània365 que lliguen cultura i territori. El passat dissabte 5 de novembre tingué lloc, amb gran èxit de participació, el taller de collita i esbrinament del safrà a les instal·lacions d’Aromis de Montblanc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: