Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Espluga de Francolí ofereix una visita guiada al cementiri municipal per Tots Sants

La visita guiada anirà a càrrec de l'historiador espluguí Antoni Carreras i tindrà lloc els dies 28 i 29 d'octubre

El Cementiri Municipal de l'Espluga de Francolí El Cementiri Municipal de l'Espluga de Francolí AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Patrimoni Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Octubre 2022 11:42

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí en col·laboració amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza una visita guiada al cementiri municipal de l'Espluga. La idea d'obrir les portes del cementiri va sorgir amb la intenció d'oferir una activitat durant el cap de setmana de Tots Sants, relacionada en certa manera amb aquesta tradició.

L'activitat, que anirà a càrrec de l'historiador espluguí Antoni Carreras, tindrà lloc el divendres 28 i el dissabte 29 d'octubre a les 17.30 h. Les places són limitades i caldrà inscriure's a través de l'enllaç: https://tuit.cat/9HHn6. L'activitat està recomanada a majors de 12 anys i és totalment gratuïta.

La visita guiada permetrà descobrir la riquesa artística d'aquest espai i el seu conjunt funerari. També es podrà conèixer de més a prop una part desconeguda de la nostra història, cultura i tradició, així com els secrets i curiositats dels diferents cementiris que hi ha hagut municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: