Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La presidenta del Consell de la Conca s'interessa per la digitalització del fons de l'Arxiu Tarradellas

Carme Pallàs també es va reunir amb l'abat de Poblet, Octavi Vilà, en el transcurs d'una visita institucional al conjunt monàstic

La presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs, amb la  la directora de l'Arxiu Tarradellas, Núria Gavarró La presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs, amb la la directora de l'Arxiu Tarradellas, Núria Gavarró CCCB
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 13 Octubre 2022 20:50

El passat dimecres dia 5 d'octubre la presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs, va visitar l'Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià, situat al conjunt monàstic de Poblet. La presidenta va ser acompanyada per la directora de l'Arxiu, Núria Gavarró.

Després de recórrer detingudament les instal·lacions i conèixer de prop els fons que s'hi conserven, Gavarró va exposar a la presidenta comarcal els projectes en què s'està treballant ara mateix des de l'Arxiu Tarradellas. Destacant especialment les tasques de digitalització del fons documental i de la col·lecció de publicacions periòdiques del President Tarradellas.

Un cop finalitzada l'estada a l'Arxiu, i aprofitant l'anada a Poblet, la presidenta es va reunir amb el pare Abat, Octavi Vilà, per compartir reflexions sobre temes d'actualitat comarcal i dels municipis de la Conca de Barberà.

Carme Pallàs ha explicat que "ha estat una experiència molt interessant i positiva en la que hem pogut mantenir una reunió de treball amb el prior i el pare Abat per tal de parlar de diferents temes del Monestir, del Consell Comarcal i de la nostra comarca. A més em sento molt agraïda de què m'hagin deixat compartir el seu espai".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: