Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona viurà la Festa Major del patrimoni aquest cap de setmana

Portes obertes, visites guiades i activitats per a tots els públics són les propostes de les Jornades Europees de Patrimoni

Tarragona Turisme també proposa una visita guiada gratuïta al Circ romà i Torre del Pretori amb un tast de vins de la DO Tarragona Tarragona Turisme també proposa una visita guiada gratuïta al Circ romà i Torre del Pretori amb un tast de vins de la DO Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Octubre 2022 11:05

Durant tot el cap de setmana, Tarragona viurà una nova edició de les Jornades Europees de Patrimoni, una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que vol donar a conèixer l’oferta patrimonial cultural. L’Ajuntament de Tarragona, en concret, se suma a aquestes jornades amb la participació del Museu d’Història i el Centre d’Arts Contemporànies Mèdol, amb els altres museus de la ciutat, a l’activitat 'Misteri als museus'. Tarragona Turisme també proposa una visita guiada gratuïta al Circ romà i Torre del Pretori amb un tast de vins de la DO Tarragona, qui amb Itinere Tarragona, col·labora en l’organització.

Entre les altres propostes d’aquest cap de setmana per descobrir el patrimoni de la ciutat també es podrà visitar sota guiatge, la façana de la Catedral i el Teatre romà. I els diferents recintes del Museu d’Història se sumen a la jornada de portes obertes de la resta d’espais museístics de la ciutat. Els museus es podran visitar durant el cap de setmana seguint l’horari d’obertura habitual.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: