Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Anna Ibarz i Marta Milà guanyen el concurs d'idees per recuperar la muralla de Sant Francesc de Valls

La proposta destaca per fer ressorgir la muralla, ara oculta a l'interior de les cases

Recreació virtual de la proposta seleccionada de les arquitectes Anna Ibarz i Marta Milà per recuperar la muralla medieval de Sant Francesc Recreació virtual de la proposta seleccionada de les arquitectes Anna Ibarz i Marta Milà per recuperar la muralla medieval de Sant Francesc CEDIDA
Patrimoni ACN
Dilluns, 03 Octubre 2022 18:00

La proposta de les arquitectes Anna Ibarz i Marta Milà han guanyat el concurs d'idees per recuperar i urbanitzar la zona de la muralla de Sant Francesc de Valls. L'Ajuntament de Valls els encarregarà la redacció del projecte executiu.

La proposta preveu posar al descobert i rehabilitar la muralla medieval del segle XIV que ara es troba oculta a l'interior de les cases a partir d'enderrocar els edificis i aprofitar la zona per obrir un nou passeig.

L'actuació requerirà una inversió estimada d'1 MEUR i afectarà una superfície de 1.100 metres quadrats en un tram de 140 metres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: