Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visita teatralitzada, aquest divendres al Museu del Port

Fins al diumenge es pot contemplar ‘Només dones’, una mirada al món femení al Refugi 1 del Moll de Costa

Imatge d'arxiu de la visita teatralitzada 'Passejant amb Apodaca', al Museu del Port de Tarragona Imatge d'arxiu de la visita teatralitzada 'Passejant amb Apodaca', al Museu del Port de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 05 Agost 2022 01:12

Aquest divendres 5 d’agost, a les 20 hores, continua la programació estiuenca del Museu amb ‘Passejant amb Apodaca’ dins de Vespres al Museu del Port. Es tracta d’una visita teatralitzada, on l’enginyer i director d’obres Ruíz de Apodaca explica els canvis i la fisonomia del Port Modern a finals del segle XVIII.

L’activitat, que és gratuïta, es fa en català i es tornarà a programar el 2 de setembre. Cal fer reserva prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i hi ha aforament limitat. 

Darrers dies per visitar ‘Només dones’, una mirada al món femení

D'albra banda, el Refugi 1 del recinte portuari, acull l’exposició ‘Només dones’, una mirada al món femení íntima perquè per la pintora Julia Ledo veu aquest món, des d’un punt de vista de l’art, més comunicatiu, més expressiu i versàtil. Ledo inicia el seu periple en els espais expositius del Moll de Costa del Port de Tarragona amb una mostra introspectiva,” referencial i experimental en el meu propi gènere’ segons les seves paraules.

Julia Ledo pintura

La mostra és un homenatge a la feminitat i la creadora manifesta que no cerca tant la precisió tècnica com la connexió emocional que estableix amb els seus personatges. La mostra restarà oberta fins al diumenge 7 d’agost.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: